Toch een beetje kerstgevoel - Reisverslag uit Wanganui, Nieuw Zeeland van Yvonne Oonk - WaarBenJij.nu Toch een beetje kerstgevoel - Reisverslag uit Wanganui, Nieuw Zeeland van Yvonne Oonk - WaarBenJij.nu

Toch een beetje kerstgevoel

Door: Yvonne

Blijf op de hoogte en volg Yvonne

06 December 2007 | Nieuw Zeeland, Wanganui

Hey

Ten eerste wil ik iedereen een fijne Sinterklaas wensen (beter laat dan nooit, haha) en ik hoop dat iedereen wat leuks heeft gedaan en leuke dingetjes heeft gekregen. Vandaag is het de eerste dag in weken dat het wat kouder is, en het regent. Natuurlijk is regen niet leuk, maar vandaag ben ik er wel blij mee. Ten eerste is het rustiger in het park en heb ik tijd om wat dingetjes in te halen en aan de andere kant krijg ik dan toch nog een beetje een kerst gevoel. Josi is vandaag vrij en druk aan het bakken (ruikt en smaakt heerlijk) en wij hebben de (plastik ) kerstboom geplaatst en versierd. Zie link hieronder voor foto’s, voor hoe het eruit ziet... Ik weet nu dat kerst echt te maken heeft met het weer. Het moet koud zijn (het liefst vriezen en schneeuwen) en de stampot smaakt het beste als men van buiten komt en men is half bevroren.

Behalve voor vandaag is het hier dus bijna zomer en lang leve dat het hier de bloemen vol in de bloei staan, NOT!!!! Ik wist dan wel dat ik een beetje last had van hooikoorts maar zo erg als hier, heb ik nog nooit gehad. Het werd zo erg, dat ik ’s morgens niet meer kon slapen en dat naast het niezen mijn ogen continue aan het tranen waren, vanwege de irritatie. Dus tja, wat heb ik gedaan? Het enige wat ik kon doen... naar de arts . Baal! Ik haat het om naar de arts te gaan. Maar ik ben er dus geweest, samen met Simone die zo aardig was om mij te begeleiden (nee ze heeft mijn handje niet vastgehouden) en daar heb ik dus een prik gehaald. Helaas kreeg ik niet de prik op de plek waar ik op hoopte / verwachte Waar het wel was, bespaar ik jullie ;)

Tot oud en nieuw zal ik niet veel meer ondernemen omdat Martin (duitse stagiare hier) en ik ruilen. Dat betekent dat ik 17 dagen aan 1 stuk door werk (heb daar niet veel zin in) en dat hij dan later een keer voor mij invalt zodat ik meerdere dagen vrij heb. Waarschijnlijk mag hij dan 1 en 2 januari van mij overnemen zodat ik dan een beetje kan bijkomen van het concert ;) Het concert waar ik met oud en nieuw heen ga, is van Mercury Rising. Zelf heb ik nog nooit van de band gehoord maar het schijnt een erg goede band te zijn en het wordt een groot feest.Dat ik de band niet ken maakt mij niet veel uit. Ik ga in ieder geval uitbundig feest vieren (samen met een groep stagiaires uit Auckland) lekker op het strand, dus wat wil men nog meer... Zin heb ik er in ieder geval al wel in!!

Omdat het uploaden van de foto’s op deze site niet echt snel gaat heb ik mijn foto’s geplaatst op MijnAlbum.nl. De links van de foto’s staan hieronder, dus voor iedereen die tijd heeft.... ga je gang.

Wanganui mix pic's : http://www.mijnalbum.nl/Uitnodiging=MNGKOOZH
Kerst in NZ : http://www.mijnalbum.nl/Uitnodiging=UQZD7773
NZ 12 Sep - 12 Oct (Napier) : http://www.mijnalbum.nl/Uitnodiging=NX8VJUOS
Rotorua 9-12 Nov 07 : http://www.mijnalbum.nl/Uitnodiging=NFSASTN8

Terwijl in Nederland en Duitsland de meeste mensen met kerst zullen gourmetten, gaan wij hier buiten op het terras een barbeque houden en zullen aan het zonnebaden zijn. Ben benieuwd hoe dat word.
Als ik jullie voor kerst niet meer spreek dan wens ik iedereen hele fijne, gezellige en vooral een koude (met schneew bedekte) kerst. Best wishes for all of you!

Greets

• 06 December 2007 - 09:53

Rijanne:

Wat n top foto's.. Kan me goed voorstellen dat jij je daar wel vermaakt :) De kerstboom is erg leuk geworden dus ook voor jou alvast fijne kerstdagen, maar kom ik nog wel op terug tegen de tijd dat het zover is :) Have fun and enjoy!! Knuffel

• 06 December 2007 - 10:51

Miranda:

jaaa eindelijk ook fotows!;)
    Je cameraatje doet het zo te zien nog steeds, gelukkig maar!
    En.. ik heb natuurlijk ook je mooie welbekende fleecevest op 1 van de fotows gespot;)
    liefs

• 07 December 2007 - 13:16

Anita:

Hey!

Wat een leuke foto's! Je bent echt een fotomodel. Nog bedankt voor je kerstkaartje. Jij ook alvast een fijne kerst en ik spreek je nog wel.

kuss

• 09 December 2007 - 09:03

Pa En Ma.:

Wat geweldige foto,s en zoveel, prachtig.
    Je maakt een heleboel mee, geweldig.
    En wat een leuk werkteam heb je daar.
    Alvast een hele fijne kerstdagen v.d. hele familie en we spreken jou nog wel.

Veel liefs van Pa en Ma.

Tjuuuuuus.

• 09 December 2007 - 18:45

Familie Averes:

wir wünschen dir eine schöne Weihnachtszeit
    und einen guten Rutsch ins neue Jahr.
    Durch deine Berichte lässt du uns auch ein bisschen teilhaben an deine Zeit in Neuseeland

Grüße von Gerd, Geertken und Marc

• 17 December 2007 - 20:12

Dennis:

heeee
    ziet er mooi uit daar
    beter dan hier het vriest hier
    fijne kerstdagen alvast en
    nog veel plezier daar en we spreken wel wat af als je terug bent
    groet Dennis