A night in Prison
Door: Yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
16 Oktober 2007 | Nieuw Zeeland, Wanganui
Hey,
Ja.Jullie lezen het goed. Ik heb in de gevangenis geslapen.... Viel best mee;)Hier het hele verhaal...
Ondanks dat hier veel gewerkt wordt is het gelukkig niet alleen maar werken. Vorige woensdag tot vrijdag (10-12 Okt) had ik vrij en dit waren mijn eerste dagen dat ik ook echt wat ondernomen heb. Woensdag ochtend ben ik al vroeg met de bus naar Napier vertrokken. Onderweg heb ik mijn backpackers boekje doorgebladert naar een hostel en wat kom ik daar tegen... de Napier Prison Backpackers. Het handige is dat ze je ophalen van het station en naar de hostel brengen dus waarom niet... Het uiterlijk van de jongen die mij kwam ophalen leek alsof hij direct uit de gevangenis kwam, dus ik had gelijk al een goede indruk van hoe het daar zou zijn. Al snel kwam ik er achter dat hij best aardig is en uit Amerika komt. Iedereen is lekker internationaal hier:D
Ik heb me die drie dagen prima vermaakt. Samen met Inken, een duitse backpacker die ook in de hostel verbleef, ben ik naar Marineland, Bluff Hill Lookout en de stad in geweest. Wij hadden heerlijk weer en konden in het park heerlijk zitten zonnebaden. Echt wat ik nodig had!!:D Toevallig was de musical Cats in Napier. Onder het motto:'iets beter heb ik niet te doen' en het is een zeer populair musical ben ik er heen geweest. Het theather was erg klein, maar de sfeer was daarom des te beter. Ik vond het leuk om te zien en ben ook blij dat ik geweest ben. Prima vermaak voor een avond.
Vrijdag middag ging het weer terug naar Wanganui:( Ik had best nog langer daar willen zijn om te genieten van de zon. Al met al is het een leuke stad en als ik een keer tijd heb ga ik zeker nog een keer terug. In de drie dagen waarvan ik 1 aan het reisen ben heb ik lang niet alles kunnen bekijken.
Binnenkort zal ik nog wat meer foto's plaatsen, maar de eerste zijn er in ieder geval nu;)
Tot snel
Tot snel
16 Oktober 2007 - 16:43
Pa En Ma.:
Hallo,
Zo tezien zijn de foto's goed gelukt en wat een prachtig natuur.(schitterend).
Wat fijn, dat je de musical cats heb gezien en dat je,je prima heb vermaakt. Wij verheugen ons op de volgende foto's.
Het gaat je goed en tot snel.
Veel liefs Pa en Ma. -
16 Oktober 2007 - 20:32
Alet:
He meis,
spannende verhalen hoor ;) leuk om ze te lezen! Je moet idd nog wel meer foto's plaatsen hoor! Is dat nog een beetje moeilijk? Traag internet enzo? Of valt het mee?
Voor mij gaat het nu ook echt heel snel! nog minder dan drie weken! Leuk Leuk Leuk, heb er echt ontzettend veel zin in :D Gaan we bakkie koffie doen aan de andere kant van de wereld ;)
Succes daar met je stage! Knuffel let -
18 Oktober 2007 - 13:15
Christa EnGeert:
Ja vonne men kan jouw ook niet alleen op stap laten, kommt ze gelijk in de Gevangenis, maar goed dat het niet echt was. Mooi dat het je allemaal zo goed bevalt, en ook plezier hebt.Vonne is ons Kartje all bij jou aangekomen??????
Vele lieve Groetjes en nog en leuke Tijd
GEERT en CHRISTA