Melbourne + foto's
Door: Yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
26 Mei 2008 | Australië, Melbourne
Hi,
ik ben nu al een paar dagen in Melbourne en het bevalt mij hier prima. Ondertussen heb ik kennis gemaakt met de huisgenoten van Alet die allemaal even gek zijn ;) net als Alet :P Het is een gezellige gekkenboel hier!
Maar ik zal jullie deze keer niet gaan vervelen met een lang verhaal, maar de link geven voor de foto's. http://www.mijnalbum.nl/Uitnodiging=A88HSHUR Het is me eindelijk gelukt. De foto's zijn van Sydney, The Red Centre, Alice Springs Adelaide en een paar van Melbourne, maar spreken voor zichzelf ;)Een paar NZ foto's zitter er ook nog tussen. Beter gezegt: alles wat ik tot nu toe gezien heb,sinds ik Wanganui heb verlaten. Het lijkt veel,maar is een klein gedeelte van de ongeveer 600 foto's die ik heb gemaakt over de afgelopen 3 week ;)
Groetjes
Ps ik ben afgestudeerd
Groetjes
Ps ik ben afgestudeerd
26 Mei 2008 - 06:31
Miranda:
YEAHHHHH je bent afgestudeerd, shit man ik wilde je bellen maar heb helemaal geen nummer van je in Ausie! Wel echt super, super, super fijn... als je thuis bent... FEESTJE! Gaan we samen ons afstuderen ffies vieren (tenminste daar gaan we van uit;))
Leuke fotows, maar zoals altijd... vonne wil niet zo graag op de fotow;)
Kuzjeeeee -
27 Mei 2008 - 19:18
Pa En Ma:
Yvonne van H.G. en wij zijn heel trots op jou.
Als je thuis bent, moeten we maar een feestje houden heb je dik verdiend.
Veel liefs van ons allemaal.
28 Mei 2008 - 08:31
Rijanne:
He toppertje.. Dus eindelijk "student-af". Super!! Geniet nog van de tijd die je hebt en tot sprekens.. Liefs -
28 Mei 2008 - 18:10
Chantal:
heeey gefeliciteerd!!
k ben wat aan de late kant maar zelf ook druk bezig om af te studeren.. schiet hier ook alweer op;)
maar k ben t met de rest eens hoor! wordt tijd voor feest als je d'r weer bent:P;)
k zal nog ff de foto's gaan bekijken!
have fun daar nog!!
kuss chantal -
31 Mei 2008 - 19:24
Marietje Willie:
Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Ga zo door met het genieten van je vakantie in Australie. Tot ziens.