Update ;) - Reisverslag uit Wanganui, Nieuw Zeeland van Yvonne Oonk - WaarBenJij.nu Update ;) - Reisverslag uit Wanganui, Nieuw Zeeland van Yvonne Oonk - WaarBenJij.nu

Update ;)

Door: Yvonne

Blijf op de hoogte en volg Yvonne

22 September 2007 | Nieuw Zeeland, Wanganui

Hey,

Hoe is het met iedereen?
Hier gaat alles prima en alles gaat zijn gangetje. Ondertussen raak ik steeds meer ingewerkt en worden de verschillende taken logischer / makkelijker.
Ondanks dat het op het park nu niet heel erg druk is, is het best moeilijk om soms tijd te maken om bijvoorbeeld jullie mijn laatste verhalen te vertellen omdat natuurlijk net dan iemand binnenkomt of er een reservering gemaakt moet worden.

Maar gelukkig is het niet alleen maar werken hier. Ik heb 1 middag vrij gehad om de Westmere Walkway te doen. Het is een wandelroute dat door de weides heen gaat, je moet'bergje' op en 'bergje' af wandelen en je klimt over de afrastering heen. Best leuk om een keer te doen en de natuur is super! Goede/nette schoenen is geen aanrader :-s Gelukkig was het wel lekker weer (zonnig en 20graden). De route heb ik samen met Annika (aupair meisje) gelopen; erg gezellig!
Gister avond heb ik ook vrij gehad en ben ik naar een observatorium geweest (samen met Annika en de kinderen). Best interessant om naar Jupitor, met 4 zichtbare manen en naar de maan te kijken. Helaas was het een beetje druk maar op een gegeven moment werd het wat rustiger en was er iemand die ons vanalles vertelde over de sterretekens Scorpioen, Southers Cross, Diamand Cross en nog wat andere dingen. Ik vond het best interessant om te horen.

Als het weer goed blijft en het rustig is in het park, dan ga ik volgende week misschien wel kayakken. Lijkt me leuk om een keer te doen! Misschien dat ik dat samen met de duitse stagiaire ga doen (Josephine) die volgende week komt. Maar dat is nog even afwachten.

Nu zijn jullie weer helemaal op hoogte van de gebeurtenissen hier.

Liefs

• 22 September 2007 - 07:26

Elvira:

Hey Vonne,

De zomer komt er aan bij jou dus de drukte denk ik ook. Leuk dat je al wat dingen hebt bekeken. Ik blijf je site volgen.

Liefs en knuf,
    Elf

• 22 September 2007 - 07:35

Miranda:

Kayakken, toe maar weer! Moet je doen, maar wel heelhuids terugkomen;) En wandelen is heel goed voor je. Hoe gaat het met je camera? Nog beetje leuke foto's kunnen maken?
    liefs mij en groetjes van Ron

• 22 September 2007 - 10:12

Simone:

Hey, klinkt heel gaaf allemaal. Krijg er zelf ook steeds meer zin in. Ik wil hier weg!! Ben ook benieuwd naar je foto's..

• 23 September 2007 - 10:42

Klaas & Cherien :

Hey yvonne,

Hier even weer een berichtje van ons.
    We zijn blij dat het daar zo goed gaat.
    En geniet van het weer en de natuur en niet te hard werken jij, maar dat doe je vast wel:P

Groetjes Klaas en Cherien

• 23 September 2007 - 12:31

Marieke Semmekrot:

Haa nichtje,

Fijn om te horen dat het goed met je gaat. Geniet ervan!!!

groeten Maarten & Marieke

• 23 September 2007 - 15:00

Mama En Papa:

Wat leuk dat je een naamgenote van mij krijgt.Nou heb je je nieuwe pumps van DK.al versleten? Ga je nu een competitie aan met je broer omtrent de sterren.
    Pa en Ma zien ze al vliegen.

Groetjes P en M.

• 24 September 2007 - 09:05

Sandra:

Heey Von!
    Leuk om je verhaaltjes te lezen!!
    Top dat je die wandelroute gelopen hebt om de mooie natuur te bekijken. Kan me er nix bij voorstellen maar zal vast super zijn!
    Leuk dat er nog een stagiare bij komt, wordt vast gezellie.
    Veel plezier en tot je volgende verhaaltje!
    Kus

• 25 September 2007 - 18:32

Otto En Lily:

Hoi Yvonne
    Wat lezen we nu ben jij wandelroutes aan het lopen op pumps? zie je wel wazig ben je nog steeds,maar goed dat je in de frisse lucht loopt daar.
    alle gekheid op een stokje je geniet al wel een beetje dus,heb je al een nieuwe vriendin gevonden na Bernadette?
    veel liefs van fri-en-krok.

• 26 September 2007 - 18:15

Christa:

Ja Vonne so gaat dat, als je nu gaat kayaken, pas wel goed op, niet dat je dan ook nog uit het Water moet worden gehalt,bei jou weet je maar nooit,
    Ivonne is uns Kaartje all aangekomen?
    Groetjes uit Emmen

• 28 September 2007 - 11:52

Anita:

Hey!

Leuk om je verhalen te lezen. Dus je bent super actief. Zie het al helemaal voor me. Haha! Fijn te horen dat het je daar bevalt. Nog veel plezier!

Kuss Anita