Reisinformatie
Door: Yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
28 Augustus 2007 | Duitsland, Wilsum
Hallo allemaal,
Ondertussen hebben vele van jullie mij gevraagd of ik ook een site ga bijhouden van alle ervaringen en avonturen. Bij deze ;). Ik zal mijn best doen om jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden, maar word niet boos als je een tijdje geen nieuws krijgt. Des te meer reacties van jullie des te meer zal ik natuurlijk mijn best doen om iedereen op de hoogte te houden.
Hoe staan de zaken er nu voor? Afgelopen zondag had ik mijn laatste werkdag die afgesloten is met een leuk feestje.
Nu ben ik druk bezig om alle laatste dingetjes te regelen en om met iedereen af te spreken, dan tenslotte zie ik jullie een jaar niet:(
Omdat ik eerst een andere reis had geboekt en ik niet meer precies wist welke informatie bij welke vlucht hoorde, heb ik hier voor jullie de exacte informatie:
• 08/09/2007 vertrek ik om 19.00 vanaf Schiphol
• 08/09/2007 Tussenstop Heathrow (London)
• 09/09/2007 Tussenstop Hong Kong
• 10/09/2007 Aankomst om 11.55 in Auckland
Omdat niet Auckland mijn eindbestemming is maar Wanganui zal ik nog moeten doorreisen. Hoe en wat weet ik nog niet, maar zodra ik het wel weet, zal ik ook dat op deze site plaatsen:).
Zo dat was het wel voor deze keer.
• 08/09/2007 vertrek ik om 19.00 vanaf Schiphol
• 08/09/2007 Tussenstop Heathrow (London)
• 09/09/2007 Tussenstop Hong Kong
• 10/09/2007 Aankomst om 11.55 in Auckland
Zo dat was het wel voor deze keer.
29 Augustus 2007 - 18:01
J En M.:
we zullen met veel interesse volgen.groetjes j en m. -
04 September 2007 - 13:18
Femke:
Hey Yvonne! Vond het leuk om je zaterdag nog even te zien, was echt gezellig! Veel plezier alvast in Nieuw-Zeeland en succes met de reis ;) Ik zal het zo veel mogelijk volgen op je site. Kus, Femke -
05 September 2007 - 10:45
Tjakko En Colinda:
Hoi Yvonne,
wij wensen je een goede reis en volgen je activiteiten via deze site.
Groeten uit Itterbeck -
07 September 2007 - 07:23
Wim En Truus:
hallo Yvonne, het was gisteravond erg gezellig op je afscheidsfeestje. ennuhhhh, we volgen je! -
10 September 2007 - 16:31
Christa:
hallo vonne wij vonden het ook erg gezellig zondag wij zullen je missen
groetjes uit Emmen